Even voorstellen: Yuri Klaver

Click here for English

Na zijn opleiding milieumanagement en beleidswetenschappen werkte Yuri als adviseur duurzaamheid voor bedrijven en de overheid. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf als avonturier, spreker en coach. Zijn spannende verhalen, prachtige beelden en diepgaande analyse van de (menselijke) natuur en de moderne samenleving, zijn een bron van inspiratie en bieden veel stof tot nadenken.

Als strategisch beleidsmedewerker ontwikkelde Yuri milieubeleid op het gebied van groene financiering, duurzaam bouwen, ruimtelijke ordening, duurzame energie, luchtkwaliteit, ecologie en de handhaving van milieuwetgeving.

Yuri begon al vroeg na te denken over nieuwe persoonlijke doelen. In Siberië bevaarde hij de Kotera, Muya, Angara, Vitim en Indigirka rivieren. In Noord – Amerika werd hij de eerste mens die ooit op eigen kracht van Nome, Alaska, naar Paulatuk, Canada reisde. De tocht is onderdeel van het Arctic Venture project, een recordpoging om het hele poolgebied van Noord – Amerika over te steken, 7.000 kilometer van Alaska naar Groenland, per kajak, ski’s en een vlieger.

LoneWolfAdventures is in 2013 opgericht, met als doel om het grote onbenutte potentieel in mens en organisatie aan te wenden, door het overdragen van kennis en ervaring opgedaan door extreme tochten de wilde natuur. LoneWolfAdventures biedt cursussen aan, om ons inzicht te verbeteren in persoonlijk leiderschap, risicomanagement en duurzaamheid. De missie van LWA is het behouden van de wildernis voor ons overleven en onze persoonlijke ontwikkeling.