Spreker persoonlijk leiderschap

Click here for English

Yuri Klaver geeft inspirerende presentaties, seminars en workshops die erop gericht zijn het onbenut potentieel in mens en organisatie aan te wenden. Yuri studeerde milieumanagement en beleidswetenschappen en werkte als adviseur duurzaamheid voor bedrijven en de overheid. Tegenwoordig is hij ondernemer met een passie voor baanbrekende solo expedities in de noordelijke wildernis van Siberië en Alaska. In 2014 werd Yuri de eerste mens die ooit de zeer afgelegen Brooks Range is overgestoken van kust tot kust, door met een kajak een rivier op te varen, een bergpas over te steken en duizend kilometer stroomafwaarts de Arctische Oceaan te bereiken, helemaal alleen.

Yuri vertelt op inspirerende wijze over de werking van de menselijke geest en hoe we kunnen omgaan met onze vermeende beperkingen, angsten en tegenslagen. Iedereen streeft naar vervulling, maar in ons dagelijks leven zijn er vele factoren die onze blijdschap zo in de weg kunnen staan, dat de zin om te leven een haast onmogelijke klus lijkt te zijn. Eén van de redenen is dat we in deze moderne tijd van overvloed, moeite hebben om tot de kern van de zaak door te dringen, alles lijkt even belangrijk. Gevolg is dat we tijd besteden aan bijzaken en dingen die we niet kunnen veranderen, waardoor minder aandacht overblijft voor relevante zaken die we in eigen hand hebben, zoals de ontwikkeling van het vermogen om je eigen weg te kunnen gaan, om sterk en vrij te worden. Yuri baseert zijn verhaal op een omvangrijk en haarscherp inzicht in de menselijke natuur, en ruime ervaring met situaties die snelle en adequate actie vereisen. Voorbeelden van uitspraken zijn:

‘Belangrijker dan je doel, is de overwinning van de tegenslagen die aan je doel vooraf gingen.’

‘Idealen staan al gauw je vervulling in de weg.’

‘De commercie is gebaseerd op het onvermogen om invulling te geven aan onze verlangens.’

Klik hier voor het boek Kabbala For Complete Life Management van Michael Poortnaar

 

Reserveren

Reserveren of meer informatie? Stuur je mail naar yuriklaver@gmail.com. Buiten de expeditieperiodes ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Prijzen liggen tussen de € 450 en € 950 euro per dagdeel, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk.