Spreker risicobeheersing

Click here for English

Yuri Klaver geeft inspirerende presentaties, seminars en workshops die erop gericht zijn het onbenut potentieel in mens en organisatie aan te wenden. Yuri studeerde milieumanagement en beleidswetenschappen en werkte als adviseur duurzaamheid voor bedrijven en de overheid. Tegenwoordig is hij ondernemer met een passie voor baanbrekende solo expedities in de noordelijke wildernis van Siberië en Alaska. In 2014 werd Yuri de eerste mens die ooit de zeer afgelegen Brooks Range is overgestoken van kust tot kust, door met een kajak een rivier op te varen, een bergpas over te steken en duizend kilometer stroomafwaarts de Arctische Oceaan te bereiken, helemaal alleen.

Op inspirerende wijze vertelt Yuri over welke risico’s hij tegenkomt op zijn expedities. Met haarscherpe video’s weet hij als geen ander het besef van risico over te brengen. Hij vertelt over zijn voorbereidingen en over hoe de werkelijkheid toch altijd weer anders uitpakt. De overschatting en onderschatting van risico’s, de noodzaak om adequaat op onverwachte gevaren te reageren, de methodische aanpak, u zult versteld staan van het toepassingsbereik van deze presentatie. Voorbeelden van uitspraken zijn:

‘De werkelijkheid gaat onze voorstelling te boven, zodat je je aanpak en uitrusting grondig moet testen.’

‘Veel ongelukken gebeuren omdat alertheid en routinematig werken niet samen gaan.’

‘Paniek kan dodelijk zijn. Voor de beheersing van risico’s is het bewaren van kalmte cruciaal.’

 

Reserveren

Reserveren of meer informatie? Stuur je mail naar yuriklaver@gmail.com. Buiten de expeditieperiodes ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Prijzen liggen tussen de € 450 en € 950 euro per dagdeel, afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk.