Wildernis Coaching

Click here for English

LoneWolfAdventures is er van overtuigd dat de wildernis de ideale omgeving is om onze verborgen kwaliteiten te ontdekken. Onderweg voert Yuri coachende gesprekken met individuen en groepen, met name gericht op de ontwikkeling van een doelmatige mentaliteit. Buiten de expeditieperiodes organiseert Yuri tweedaagse kampeertochten bijvoorbeeld op de Veluwe. Het tarief bedraagt € 250 p.p.

 

Cursus risicobeheersing Alaska

LoneWolfAdventures organiseert in maart 2015 een tiendaagse cursus risicobeheersing in het poolgebied van Alaska. Vanuit een basiskamp aan de voet van de zeer afgelegen Brooks Range worden diverse skitochten ondernomen. We overnachten onder het poollicht in orkaanbestendige tenten, bouwen een iglo, leren navigeren door de wildernis, en leren zo comfortabel mogelijk overleven onder extreme omstandigheden. Tip: bewaar je tube tandpasta in je binnenzak!

Je leert omgaan met echte risico’s, zodat je gevoel voor urgentie, doelmatigheid en focus wordt aangescherpt. De overweldigende stilte en natuur bieden een unieke mogelijkheid tot reflectie op je werkzame en persoonlijke leven. De expeditie is bij uitstek geschikt voor managers en ondernemers die serieus aan de slag willen met risicobeheersing en (persoonlijk) leiderschap.

Deelnemers hoeven geen topsporters te zijn. We zien wel graag een gezonde dosis common sense, doorzettingsvermogen en teamgeest. De begeleiding is in handen van Yuri Klaver (LoneWolfAdventures) en twee Nederlandse mariniers werkzaam bij IC-YOU, allen met veel ervaring in het winterse poolgebied. Ons motto: de ervaring van je leven, en gezond weer thuis.

Deelname betekent dat je betrokken bent bij voorbereidingen van Arctic Venture, een meerjarig project van Yuri Klaver om van Alaska naar Groenland te kajakken en te skiën, op eigen kracht. Je bent erbij wanneer Yuri zijn kajak ophaalt uit een zeecontainer bij dertig graden onder nul. Na afloop van de training begint Yuri aan het derde seizoen van Arctic Venture: in zes maanden zo ver mogelijk Canada in, om in 2016 Groenland te bereiken. Door deelname maak je deze recordpoging ook nog eens mogelijk!

 

Informatiedagen

Je bent welkom op de Javalaan 24 in Baarn. Meld je wel even aan via yuriklaver@gmail.com.

– 13 december 2014, van 15:00 tot 17:00

– 10 januari 2015, van 15:00 tot 17:00

– 16 januari 2015, van 19:00 tot 21:00

 

Programma

Dag 1: cursus Arctische vaardigheden

Dag 2: reis per vliegtuig van Schiphol naar Kaktovik, Alaska

Dag 3 – 10: diverse cursussen binnenshuis, tochten over het poolijs van de Arctische Oceaan, en naar de Brooks Range

Dag 11: evaluatie binnenshuis

Dag 12: terugvlucht naar Nederland

 

Inbegrepen

Begeleiding, heen – en terugreis, tent, slaapzak en matras, kookspullen, voeding, GPS, kompas, kaart, satelliet telefoon, slede, sneeuwzaag, sneeuwschep, ski´s, stijgvellen, skistokken, EHBO.

 

Niet inbegrepen

Paspoort, visum, verzekering, binnenslaapzak, persoonlijke hygiëne, kleding, skischoenen.